Consulti el calendari del contribuent per estar sempre al dia de totes les obligacions tributàries.

Visualitzi el butlletí d'informació laboral amb les últimes notícies d'actualitat i les principals novetats del sector.

Ens complau dirigir-nos a vostès per saludar-los cordialment i a la vegada fer una petita descripció del nostre concepte d’empresa i presentar els serveis que oferim.

La nostra empresa va ésser creada per un equip de professionals especialitzats en la problemàtica de la petita i mitjana empresa profundament arrelats a la nostra terra, desenvolupant les seves activitats inicialment a les comarques gironines i assolint a través d’una dilata actuació en els sectors de la Indústria, Comerç i Serveis, un prestigi ben notable i una gran experiència.

Els socis fundadors de la nostra empresa, mitjançant el seu personal altament especialitzat en la problemàtica laboral, tenen voluntat d’encomanar les seves inquietuds renovadores als dirigents empresarials d’arreu, facilitant-los la tasca d’adaptació i renovació que exigeix el progrés i les profundes transformacions laborals de l’època que vivim.

L’atenció al servei, el rigor i la professionalitat són les claus del nostre èxit i el dels nostres clients.

Som un grup empresarial format per professionals en la consultoria i assessorament laboral per empreses, professionals i autònoms, amb un aval de 45 anys d’experiència en el sector. Els serveis de la nostra firma permeten, tot i els canvis continuats en la normativa i la complexitat de la mateixa, que els clients puguin fer una gestió completa i de futur del seu negoci.

La nostra filosofia de treball és la feina ben feta i, per això el nostre equip, format per professionals titulats en diferents matèries (advocats i graduats socials) està orientat a donar un servei de màxima qualitat als clients, sigui quina sigui la seva dimensió, això com l’atenció continuada ens permet resoldre els problemes que puguin sorgir.

Un tracte directe i proper, ens permet donar una atenció totalment personalitzada que ens permet donar als nostres clients el millor servei.

Restem a la seva disposició per qualsevol consulta o aclariment i no dubtin en demanar una visita per aproximar posicions.