Laborex assessors laborals

Política de Protecció de Dades

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

A través d’aquest avís legal, LABOREX ASSESSORS LABORALS, S.L. informa els usuaris d'aquest lloc web, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (d'ara endavant LOPD) sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si desitgen facilitar a LABOREX ASSESSORS LABORALS, S.L. les dades personals que els són sol·licitades.

L’usuari, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar-ne la tramesa, autoritza expressament a LABOREX ASSESSORS LABORALS, S.L. que tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades enviades.

La recollida i el tractament de les dades personals que l’usuari faciliti té com a finalitat atendre la seva consulta, i l’enviament d’informació sobre els nostres serveis que distribueix aquesta entitat, per qualsevol mitjà de comunicació, inclòs l’electrònic.

Les dades personals que faciliti l’usuari hauran de ser vertaderes, exactes, completes i actualitzades, i aquest haurà de respondre dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar a causa del no compliment d’aquesta obligació.

LABOREX ASSESSORS LABORALS, S.L. ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que l’usuari faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.

L’usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el fitxer de LABOREX ASSESSORS LABORALS, S.L., rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la i oposar-se al seu tractament enviant un missatge de correu electrònic a admin@laborex.es o una carta a LABOREX ASSESSORS LABORALS, S.L., C/ Bonastruc de Porta, 31, 2n 2a, 17001 de Girona.

LABOREX ASSESSORS LABORALS, S.L. li informa que el lloc web pot utilitzar cookies amb finalitats estadístiques de la seva utilització.